Choose Your Language

Testi NIFTY ™ Test prenatal joinvaziv (NIPT) numër 1 në botë. Mbi 3.000.000 mostra të realizuara në botë. Sekuencim paralelmasiv i tërë gjenomit (të gjithë 46 kromozome).

Testi NIFTY ™

NIFTY (Non-Invasive Fetal TrisomY) është një test i sigurt, i thjeshtë, test jo-invaziv prenatal (NIPT), për zbulimin e anomalive kromozomale të fetusit, qysh nga java e 10-të e shtatzënisë.

Duke përdorur teknikën më të avancuar të sekuencimit masiv paralel të të gjithë gjenomit (të gjitha 46 kromozomet), testi NIFTY arrin mbi 99% të saktësisë për tre trisomitë më të zakonshme të pranishme në lindje: Daun, Eduards dhe sindromi Patau. Për te mësuar më shumë rreth këtij testi, klikoni në linkun e mëposthëm.

 

Shihni historinë e prindërve të ardhshëm në lidhje me testin jo-invaziv prenatal, si dhe arsyet pse ata zgjodhën testin NIFTY ™.

Play video

Avantazhet e testit NIFTY ™

SIGURIA

Pa rrezik për foshnjën dhe shtatzënën. Analiza bëhet me mostrën prej 10 ml gjaku venoz të nënës.

PLOTËSIA

Përcakton rrezikun e pranisë të gjitha trisomive (1-22), aneuploiditë e kromozomeve të gjinisë (X, Y), 60 sindrome të mikrodelecioneve / mikroduplikacioneve dhe siguron informatën për gjininë e foshnjës.

PRECISION

Më shumë se 99% në zbulimin e trisomive të tilla si sindromi Daun, që është vërtetuar nga hulumtimi klinik më i madh i bërë në 147,000 shtatzëna.

SIGURINE

Mbi 3.000.000 teste NIFTY deri më tani të kryera në të gjithë botën, me SHKALLËN MË TË ULËT të rezultateve false pozitive prej 0.05%. SHKALLA MË E LARTË E SUKSESSHME 99.902%. NIFTY GJITHMONË JEP REZULTAT.