Choose Your Language
Home  /  Na kontaktoni  /  Na kontaktoni

Na kontaktoni

Personi kontaktues për pyetje dhe / ose informacione shtesë:

Për Shqiërinë ju lutem kontaktoni :

Arlinda Agastra
Numri i celularit: +355686077644
E-mail: arlinda.agastra@geneplanet.com

Ermal Kaloshi
Numri i celularit: +355699749498
E-mail: ermal.kaloshi@geneplanet.com

Për Kosovën ju lutem kontaktoni:

Lirak Salihu
Numri i celularit: +38649943313
E-mail: lirak.salihu@geneplanet.com

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni në email adresën: nifty.test@geneplanet.com dhe ne do t’i përgjigjemi pyetjes suaj brenda një dite pune.