Choose Your Language
Home  /  Si ta bëj testin NIFTY™?

Si ta bëj testin NIFTY™?

NIFTY™ ka një rrjet ekzistues prej mbi 2000 partnerësh klinik në mbi 52 vende. Nëse nuk jeni të sigurt se ku gjendet laboratori/ordinanca më e afërt për të realizuar testin NIFTY™, ju lutemi na kontaktoni përmes emailit: nifty.test@geneplanet.com dhe do të merrni një përgjigje brenda një dite pune.

Procesi i testimit:

  1. Aktoni një vizitë tek gjinekologu Juaj dhe interesohuni për testin NIFTY™
  2. Tek partneri jonë laboratori/ordinanca në qytetin tuaj, caktoni terminin per marrjen e mostrës së gjakut (testi NIFTY™ kërkon marrjen e sasisë shumë të vogël të gjakut të nënës – vetëm 10 ml)
  3. Diskutoni rezultatet e testit me gjinekologun tuaj për 7 deri 10 ditë nga marrja e gjakut.